Politica de confidentialitate

1. INTRODUCERE

Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa.

Scopul acestui document este de a descrie cum colectam, utilizam si tratam datele cu cu caracter personal in momentul utilizarii Aplicatiei FMD Suite.

In lipsa de stipulatie contrara, termenii scrisi cu majuscule in acest document vor avea sensul descris in documentul „Termeni si Conditii”.

PRIN UTILIZAREA APLICATIEI, DECLARATI CA SUNTETI DE ACORD CU COLECTAREA, STOCAREA, UTILIZAREA SI DISTRIBUIREA DATELOR DUMNEAVOASTRA ASTFEL CUM SUNT DESCRISE IN PREZENTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE, NU PUTETI UTILIZA SERVICIILE FURNIZATE DE NOI.

2. TIPUL DE DATE COLECTATE, STOCATE SI UTILIZATE

2.1. La momentul crearii contului, precum si pe toata durata de utilizare, vom utiliza anumite Date personale, cum ar fi:

2.3. In momentul utilizarii Serviciilor noastre, anumite date sunt in mod automat transmise de catre disozitivul dumneavoastra si sunt colectate si stocate de catre noi. Aceste date includ, fara a se limita la:

2.4. Toate datele dumneavoastra vor fi stocate pe serverele spitalelor partenere in vederea prestarii serviciilor noastre si ale acestora din urma.

2.5. De asemenea, vom colecta si stoca toata corespondenta pe care ne-o transmiteti, precum notificari, intrebari si solicitari cu privire la Serviciile noastre.

2.6. Nu vom colecta, stoca si utiliza date cu privire la fisa medicala sau rezultatele analizelor medicale, acestea fiind comunicate de catre Spitalele partenere direct catre utilizatorii autorizati de catre acestia, scopul serviciilor noastre fiind numai de facilitare a accesului securizat la acestea.

3. UTILIZAREA DATELOR

3.1. Datele dumneavoastra vor fi folosite de catre Prestator in vederea prestarii Serviciilor, dupa cum urmeaza:

3.2. Anumite Date vor fi stocate pentru perioada de timp necesara in vederea prestarii Serviciilor. In cazul in care decideti sa stergeti contul dumneavoastra, vom sterge si aceste informatii. Totusi, este posibil ca stergerea Datelor sa nu fie concomitenta cu stergerea contului dumneavoastra. De asemenea, ne rezervam dreptul de a retine Datele, in situatia in care sunt necesare in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, solutionarii litigiilor, etc..

4. ACCESAREA DATELOR

Datele dumneavoastra vor fi accesate numai de catre salariatii, contractorii si partenerii Prestatorului, precum si ai Spitalului partener la care ati solicitat aprobarea accesului in sistem, numai in scopul furnizarii Serviciilor.

5. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR SERVICIILOR

5.1. In calitate de Utilizator al Serviciilor noastre, aveti urmatoarele obligatii:

In caz de nerespectare a acestor conditii, Prestatorul se va disocia de autorul acestora, va sterge informatiile respective si isi rezerva dreptul de a actiona pe cale legala.

6. DURATA STOCARII DATELOR

6.1. Prestatorul va procesa date cu caracter personal pe toata durata Contractului cu unintatea de tip spital unde ati solicitat accesul la aplicatie. La momentul incetarii Contractului, toate datele cu caracter personal vor fi sterse.

6.2. Prestatorul nu isi asuma raspunderea pentru stergerea/modificarea Datelor si de catre unitatea medicala la momentul incetarii Contractului dintre Prestator si Utilizator.

7. MODIFICAREA/COMPLETAREA PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

7.1. Ne rezervam dreptul de a modifica/completa prezenta Politica de confidentialitate din cand in cand, ca urmare a schimbarilor legislative sau a tipului de Servicii oferite.

7.2. Politica de confidentialitate actualizata va fi facuta publica si va intra in vigoare din momentul publicarii.

7.3. Prin continuarea folosirii Aplicatiei ulterior intrari in vigoare a unor modificari/completari, Utilizatorul este de acord sa le respecte.

7.4. Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezenta Politica de confidentialitate.

7.5. IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTA POLITCA DE CONFIDENTIALITATE, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ULTERIOARE, NU VA MAI PUTEA UTILIZA PLATFORMA ON-LINE / APLICATIA / SERVICIILE FURNIZATE DE PRESTATOR.

8. SCHIMBARI JURIDICE IN CADRUL PRESTATORULUI

In situatia in care vom fi implicati intr-un proces de reorganizare, fuziune, achizitie sau orice alta schimbare a controlului asupra noastra sau transfer de active, Datele dumneavoastra pot fi transferate ca parte a respectivei tranzactii, moment in care va vom notifica pentru a va comunica drepturile dumneavoastra.

9. Produsele si serviciile descrise in sunt valabile numai pentru S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, S.C. ROCS LOGISTIC SRL detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din aceasta aplicatie . Cu toate acestea, S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in aceasta aplicatie. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL ne puteti contacta la telefon +40 770 297 081 (Call Center).

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate in aceata aplicatie, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezenta aplicatie, cu exceptia detinatorului sau legal – S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL , da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. ROCS LOGISTIC TEAM SRL sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.